محاکمه مرد عکاس در ماجرای قتل دختر جوان

محاکمه مرد عکاس در ماجرای قتل دختر جوان

مرد عکاس که متهم به آزار و قتل دختر جوان در ویلای ساحلی است، در جلسه دادگاه منکر اتهامش شد. مرد جوان مدعی شد قصد کمک به این دختر را داشته اما او از ویلا بیرون رفته و نمی‌داند چه بلایی بعد از آن سر او آمده است.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، دختر جوانی نیمه اول شهریور سال1401 از خانه‌شان در یکی ازشهرهای جنوبی بیرون رفت و ناپدید شد. یک هفته بعد، خانواده‌اش او را در یک پانسیون درحالی‌ که به‌شدت کتک خورده بود، یافتند.وی دو روز در بیمارستانی در پایتخت بستری بود اما براثر شدت جراحات فوت کرد درحالی که آثار کبودی وضرب‌وجرح روی بدنش وجود داشت.تحقیقات ابتدایی بازپرس پرونده حکایت از آن داشت که دختر 25 ساله‌ای به نام ناهید به دلیل ضرب و جرح و آزار و اذیت شیطانی به بیمارستان ابن‌سینا منتقل و بعد ازچند روز فوت شده است.همچنین مشخص شد مقتول توسط عمویش به مرکز درمانی آورده شده است. بدین‌ترتیب عموی این دختر جوان مورد تحقیقات قرار گرفت.وی به بازپرس کشیک قتل گفت: برادرزاده‌ام قبل از مرگش روی تخت بیمارستان ادعا کرده بود، توسط فرد یا افراد ناشناسی ربوده شده و در ویلایی در شمال کشور هدف ضرب و جرح و آزار و اذیت وحشتناک قرار گرفته است. یکی از دوستان ناهید با ما تماس گرفت و خبر داد ناهید حالش بد است. 
دوست ناهید که با خانواده مقتول تماس گرفته بود در بازجویی گفت: مدتی قبل در اینستاگرام با او آشنا شدم و دوستی‌مان ادامه داشت. حتی این اواخر به دیدنم آمد و گفت با پسر عکاسی در سایت همسریابی دوست شده و برای ملاقات وی به تهران آمده است. یک هفته بعد دوباره سراغم آمد و درحالی‌ که آثار کتک روی بدنش دیده می‌شد، برایم تعریف کرد که پسر عکاس به بهانه ازدواج وی را فریب داده و در خانه‌ای ویلایی در شهر بابلسر سه روز محبوس کرده و به‌شدت کتکش زده است. در جریان تحقیقات پلیسی معلوم شد ماجرا صحت دارد و مرد عکاس با دختر فوت ‌شده در ارتباط بوده است. او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و ده روز بعد از مرگ دختر جوان بازداشت شد. متهم در جریان تحقیقات مدعی شد با دختر جوان دوست شده و او را دیده اما کتکش نزده است. او در تحقیقات مدعی شد ماده مخدر شیشه را در آب حل کرده و به این دختر داده بود اما در مرگ او نقشی نداشته است.
با تکمیل تحقیقات در دادسرا برای مرد جوان به نام ماهان کیفرخواست صادر و پرونده‌اش برای محاکمه به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. دیروز در این جلسه در شعبه دهم دادگاه کیفری یک به این پرونده رسیدگی شد و متهم با رد اتهام قتل عمد دختر جوان گفت: پس از آشنایی با ناهید بود که واقعیت زندگی‌اش را فهمیدم که با خانواده‌اش در تهران زندگی نمی‌کند و اهل جنوب کشور است‌.همراه او به ویلایی در شمال کشور رفته بودم که مردی به من زنگ زد و خودش را پدر ناهید معرفی کرد‌. بعد هم ناهید از ویلا بیرون زد. مقابل یک بازار روز سد راهش شدم وخواستم حالا که پدرش زنگ زده به ویلا برگردد. او تهدید کرد سر و صدا می‌کند و ازمن دور شد‌.بعد هم شماره‌‌ام را مسدود کرد تا نتوانم زنگ بزنم. روز بعد به تهران آمدم و 10 روز بعد مرا به خاطر تصادف دستگیر کردند ووقتی به اداره قتل بردند شوکه شدم. آنطور که بعد ازدستگیری فهمیدم او را در نزدیکی بیمارستانی رها کرده بودند که دوستش به دنبالش می‌آیدوبه تهران برمی‌گردد.بعد هم به بیمارستان سینا می‌رود که در آنجا فوت می‌کند. 
رئیس دادگاه درباره خوراندن شیشه به دختر جوان گفت: برای او شیشه خریده بودم. وقتی دید کم است زبان زد که تلخ بود. من هم در آب حل کرده و آبلیمو اضافه کردم و به او دادم.جلوی خودش بود.من دراین مدت به اودست نزدم وفقط قصدم کمک بود‌.  در ادامه وکیل متهم هم در دفاع از او گفت: درخصوص ضرب و جرح دادسرا تحقیقات را انجام داده و قرار منع تعقیب صادر کرده است‌. موکلم اینجا بدون شائبه ماجرا را توضیح داد. با توجه به این‌که دختر جوان مواد مصرف می‌کرد احتمال دارد بعد از ترک ویلا مواد با دز بالا مصرف کرده باشد. خلاصه دفاعیاتم این است که موکلم نقشی در مرگ دختر جوان نداشته و تقاضای برائت او را دارم. پس از دفاعیات متهم و وکیل مدافعش قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.