اصراری نداشتم نقش اول را بازی کنم

اصراری نداشتم نقش اول را بازی کنم

کاظم هژیرآزاد با تاکید بر این‌که برای انتخاب نقش‌ها بیش از آن‌که انتخاب‌کننده باشد، انتخاب می‌شود از تجربه همکاری با گروه سازنده این مجموعه، جایگاه پررنگ شخصیت‌های زن، حضور بازیگران سوری و تلاش این سریال برای روایت داستانی با مخاطب فراتر از مرزهای ایران سخن گفت.

به گزارش روابط‌عمومی رسانه‌ملی، کاظم هژیرآزاد، بازیگر نقش صفار در سریال رویای نیمه‌شب درباره حضورش در این سریال اظهار کرد: برای ایفای این نقش از سوی گروه تولید انتخاب شدم. تولید سریال ابتدا با کارگردان دیگری آغاز شد اما در ادامه آقای آخوندپور هدایت پروژه را برعهده گرفت و من نیز در همان نقش به کارم ادامه دادم. به‌طور کلی بازیگران معمولا براساس تجربه، سوابق کاری و تناسب ظاهری با شخصیت‌ها انتخاب می‌شوند و این اتفاق برای من نیز به همین شکل 
رقم خورد. وی با اشاره به نخستین همکاری خود با کارگردان این مجموعه افزود: پیش از این تجربه همکاری با آقای آخوندپور را نداشتم اما امیدوارم نتیجه نهایی اثری باشد که بتواند رضایت و استقبال مخاطبان را کسب کند. این بازیگر ادامه داد: هیچ‌گاه اصراری نداشته‌ام که حتما نقش اول یا شخصیت محوری یک اثر را بازی کنم. اگر چنین فرصتی پیش بیاید، طبیعتا خوشحال‌کننده است اما آنچه برایم اهمیت بیشتری دارد، حضور در اثری قابل قبول و باکیفیت است.