بازگشت هاردی با «ونوم»

بازگشت هاردی با «ونوم»


تام هاردی رسما اعلام كرد برای بازی در دومین قسمت «ونوم»، دوباره جلوی دوربین ظاهر خواهد شد. تا قبل از این شایعات زیادی در رسانه‌های گروهی مطرح بود كه این اكشن ابرقهرمانانه صاحب قسمت دوم خواهد شد، اما سازندگان ونوم گفته بودند قبل از هر چیز باید یك فیلمنامه خوب و جذاب برای این كار داشته باشند.
ظاهرا این فیلمنامه نوشته شده كه حالا هاردی خبر از بازی در قسمت دوم فیلم می‌دهد. با این حال، این بازیگر توضیحی درباره فیلمنامه و دیگر مسائل فیلم نداده است. اما ایمی پاسكال، تهیه‌كننده ونوم گفته هاردی از شنیدن داستان قسمت تازه بسیار هیجان‌زده شده است. هاردی برای دومین بار، نقش شخصیت ادی بروك را جلوی دوربین بازی خواهد كرد.
در شرایطی كه زمانی برای شروع كار فیلمبرداری ونوم 2 تعیین نشده، حضور روبن فلیشر در پشت دوربین آن هم قطعی نیست. قسمت اول این اكشن كمیك‌استریپی غیرمتعارف توسط فلیشر كارگردانی شد و توانست 855 میلیون دلار در آمریكا و دیگر كشورهای دنیا فروش كند. نظر منتقدان سینمایی هم به این فیلم مثبت بود./ اسكرین اینترنشنال