جنگ دشمن با ایران به سنگر علم رسیده 

جنگ دشمن با ایران به سنگر علم رسیده 

 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به ترور دانشمندان، حمله به دانشگاه‌ها و محدودیت‌های ایجادشده برای حضور علمی ایران در عرصه بین‌المللی در دو جنگ تحمیلی اخیر علیه ایران گفت: دشمن می‌داند دانشگاه یکی از نقاط قدرت‌آفرین جمهوری اسلامی بوده و به همین دلیل قدرت علمی، دانشمندان و مراکز دانشگاهی کشور را هدف قرار داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در مراسم افتتاحیه یکصدمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد‌، با اشاره به حوادث ماه‌های اخیر ادامه داد،‌ این اقدامات نشان می‌دهد دشمن، قدرت علمی کشور را هدف گرفته است؛ محدود کردن انتشار آثار دانشمندان ایرانی در نشریات معتبر بین‌المللی و محدود کردن آموزش و آزمون تافل نیز بخشی از همین جنگ است. اینها بخشی از جنگ با قدرت علمی و یکی از مؤلفه‌های مهم قدرت ایران اسلامی است. 
وی با بیان این‌که وقوع انقلاب اسلامی یک «نه» بزرگ بود به جریان مستمری که در تاریخ معاصر شکل گرفته، گفت: این جریان در بستر تمدن لیبرال‌دموکراسی و با شکل‌های مختلف، به‌ویژه پس از فروپاشی امپراتوری شرق و تجزیه شوروی به کشورهای مختلف و جذب آنها در تمدن غرب شکل گرفت.
رستمی اظهار کرد: موضوع دهکده جهانی، نظم نوین جهانی و نظام واحد جهانی در ادبیات آمریکایی‌ها و غربی‌ها مطرح شد و غرب‌محوری در دستور کار قرار گرفت. نظریه پایان تاریخ نیز مطرح شد؛ یعنی این‌که آنچه بشر می‌خواست به آن برسد، رسیده و تاریخ به پایان خود رسیده است.