مرور آثار تدوینگر «هامون» در شبكه نمایش

مرور آثار تدوینگر «هامون» در شبكه نمایش


آثار حسن حسندوست، تدوینگر باسابقه كشور و تدوینگر فیلم‌هایی چون «هامون» در شبكه نمایش مرور می‌شود.
به گزارش ‌جام‌جم، این هفته در بخش صحنه‌گران، به مرور آثار حسن حسندوست، تدوینگر باسابقه كشور پرداخته می‌شود كه تا به حال در بیش از ۷۶ فیلم در سینمای ایران همكاری داشته است.
او در یك بازه زمانی به استخدام صداوسیما درآمد و به عنوان كارمند واحد تدوین شبكه یك سیما مشغول كار شد و سال ۱۳۶۴ در سمت دستیار كارگردان و تدوینگر در فیلم «شهر موش‌ها» فعالیت خود را در سینما آغاز كرد. از معروف‌ترین كارهای او می‌توان به آثاری مثل هامون، مادر، بچه‌های آسمان، شهر موش‌ها و... اشاره كرد.
فیلم‌های كیسه برنج، تولد یك پروانه، آواز گنجشك‌ها، جیب برها به بهشت نمی‌روند، هامون، خدا نزدیك است و یه حبه قند آثاری هستند كه با تدوین این تدوینگر، به ترتیب از امشب تا جمعه ۱۳دی، ساعت ۲۱ از شبكه نمایش پخش و در ساعت ۳ بامداد و ۸ روز بعد باز پخش می‌شوند.