اعزام معلم به خارج كشور محدود می‌شود

اعزام معلم به خارج كشور محدود می‌شود

قائم‌مقام وزیر آموزش‌وپرورش در امور بین‌الملل گفت: شیوه اداره مدارس خارج از كشور به‌دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای باید تغییر كند و دیگر نمی‌توانیم همانند گذشته به این مدارس نیرو اعزام كنیم.
به گزارش تسنیم، غلامرضا كریمی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‌گذاری مدارس خارج از كشور در اواخر سال 97 با حضور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت وزارت امورخارجه و وزیر آموزش‌ و پرورش عنوان كرد: مدارس خارج از كشور با توجه به چالش‌ها و مشكلات ارزی پیش آمده باید سازماندهی مجدد شوند و تداوم وضعیت این مدارس به شیوه گذشته امكان‌پذیر نیست.
وی ادامه داد: هم‌اكنون 112 مدرسه ایرانی در 80 كشور جهان فعالیت می‌كنند، اما برای سال تحصیلی آینده به‌دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای باید شیوه اداره مدارس متحول شود.
كریمی ادامه داد: یكی از مهم‌ترین اقلام هزینه‌ای در این حوزه، اعزام معلم به خارج از كشور است و از آنجا كه سال 97 هزینه اعزام نیرو به دلیل مشكلات ارزی چندین برابر شد با بودجه محدود 207 میلیارد تومانی مدارس خارج از كشور امكان اعزام نیرو مشابه سال‌های گذشته وجود ندارد.
وی توضیح داد: سال‌های گذشته حدود 400 نیرو با حقوق ارزی اعزام می‌شدند كه حدود 300 نفر از همسران آنها هم اعزام می‌شدند و مجموع اعزامی‌ها به 700 نفر می‌رسید، اما با توجه به بحران ارزی، باید در سال تحصیلی آینده میزان نیروهای اعزامی را به‌شدت كاهش دهیم تا به كمتر از 200 نفر برسد.