نسخه Pdf

استعدادیابی اولویت دوم است

گفت‌وگوی ناتمام با تهیه‌كننده «ستاره‌ساز»

استعدادیابی اولویت دوم است

برای تكمیل پرونده‌مان سراغ تیم تولید برنامه عصر جدید رفتیم. از تیم كارگردانی گرفته تا داوران. اعضای تیم كارگردانی اعلام كردند كه بهتر است خود احسان علیخانی در رابطه با مباحث فنی و برنامه مصاحبه كند و سكوت می‌كنند. در میان داوران هم به سراغ سید بشیر حسینی رفتیم، اما آقای دكتر حسینی به ما اعلام كرد كه طبق قراردادش تنها با مجوز كتبی تهیه‌كننده قادر به مصاحبه است. پیگیری‌های ما از روابط عمومی شبكه سه هم تا این لحظه به نتیجه نرسید و به همین خاطر از پیگیری برای مصاحبه با تیم برنامه عصر جدید دست برداشتیم و با این‌كه خیلی دوست داشتیم با آنها صحبت كنیم و شنیده‌هایمان را با آنها درمیان بگذاریم چنین چیزی رخ نداد. پس از این اتفاق به سراغ جواد فرحانی، تهیه‌كننده سابق خندوانه، عبدی‌شو و... رفتیم كه این روزها تهیه‌كنندگی ستاره‌ساز را به‌ عهده دارد. البته باید همین‌جا بگویم كه مصاحبه ما با آقای فرحانی ناقص ماند چون در حین مصاحبه برای ایشان مشكلی رخ داد و قرار شد با تاخیر چند دقیقه‌ای صحبت‌ها را ادامه دهیم اما آقای فرحانی دیگر جواب پیام‌ها و زنگ‌های ما را ندادند.

 ستاره‌ساز از كجا و چطور شروع شد؟
طرح ستاره‌ساز در ابتدا برای شبكه نسیم بود، اما از دستور كار خارج شد و به شبكه سه ارائه شد. شبكه سه از آن استقبال كرد و قرار شد كار را شروع كنیم.
 چطور به این تركیب از داورها رسیدید؟
من و خداداد از زمان فیلم سینمایی «خوابم می‌آد» رفاقت داریم. او در آن فیلم من بازی كرد و بعدها در هزار داستان هم كه برنامه خود من است حضور پیدا كرد. علاوه بر این‌ها خداداد مربی فوتبال هم بوده. پس اول به او گفتم. فیروزخان هم كه مربی باسابقه‌ای است و دورادور با هم دوست هستیم. پس از این فرصت استفاده كردم تا از او هم در این كار استفاده كنم. ادموند هم یك بازیكن پرسپولیسی است كه در فوتبال پایه و آكادمی‌ها مشغول است. به پیشنهاد دوستان سراغ او رفتیم. مجتبی جباری هم ستاره بزرگ استقلال است و در سال‌های اخیر مدام گفته بود كه دغدغه فوتبال پایه را دارد. پس از او هم دعوت كردیم تا در كنارمان باشد.
 بعضی‌ها می‌گویند هدف تلنت‌شوها ساخت یك نمایش خوب برای مخاطب تلویزیونی است نه استعدادیابی  این درست است؟
حتما همین‌طور است. وظیفه استعدادیابی بر گردن  جاهای دیگر است. ما برای استعدادیابی یك دكور عظیم چند صد میلیونی را طراحی و اجرا نمی‌كنیم، این‌ها به خاطر مخاطب تلویزیونی است و اصلا هدف اول هم همین است. البته  كلا بی‌خیال استعدادها نیستیم. آن هم جزو اهداف است، اما هدف اول نمایش خوب برای مخاطبان برنامه است.
 ممكن است استعدادی فدا شود تا نمایش بهتری به مخاطب عرضه شود؟
بعید می‌دانم كه این اتفاق رخ دهد. به هر حال استعدادها هستند كه نمایش خوب را رقم می‌زنند. اگر استعدادهای واقعی حذف شوند برنامه هم خراب می‌شود.

(سؤال بعدی در مورد چالش‌های ساخت این برنامه بود كه آقای فرحانی ضمن عذرخواهی درخواست كردند تا دقایقی بعد با هم صحبت كنیم، اما...)