فرهاد جم مجری مسابقه شبکه افق

فرهاد جم مجری مسابقه شبکه افق

تهیه‌کننده مسابقه «رخداد» با اشاره به شروع فصل جدید این برنامه از شبکه افق درباره حضور فرهاد جم در برنامه توضیحاتی ارائه داد.

میر‌وهاب‌الدین عالمی، تهیه‌کننده مسابقه رخداد ۳ درباره این برنامه و تغییر مجری آن در‌فصل جدید بیان کرد: تاکنون دو مجری مختلف در مسابقه رخداد شامل محمدرضا شهبازی و محسن قره‌شیخ‌لو اجرای برنامه را برعهده داشتند و در حال حاضر هم فرهاد جم به‌عنوان مجری برنامه مسابقه تلویزیونی «رخداد» در حال اجرای این برنامه است.
عالمی ادامه داد: طبیعتا زمانی که گروه تولید برنامه‌ساز تغییر می‌کنند، تیم عوامل برنامه نیز تغییراتی خواهند داشت. این تغییرات به‌دلیل مشغله تیم قبلی مسابقه بود که امکان اجرای این پروژه در فصل جدید برای‌شان مهیا نبود؛ به همین دلیل در سری جدید، ما در خدمت مردم هستیم و امیدواریم برنامه همچون سری‌های قبل با استقبال مردم روبه‌رو شود.
تهیه‌کننده مسابقه رخداد درباره رویکرد برنامه که دربرخی قسمت‌ها نگاهی یکجانبه‌گرداشته است،توضیح داد: درسری جدیدبرنامه، سؤالات یکجانبه کار نشده است.سیاست کلی برنامه رخداد تمرکزبرانقلاب‌اسلامی ایران است واگربخواهیم تقسیم‌بندی کنیم رویکرد ماعلیه گروه‌هایی است که مخالف انقلاب اسلامی هستند و عده‌ای که هم‌عقیده وموافق جمهوری اسلامی ایران هستند نیز برنامه با آنها همسو است.