جزئیات حادثه سریال سلمان فارسی

جزئیات حادثه سریال سلمان فارسی

بعدازظهر جمعه بود که خبری ناگوار کام‌مان را تلخ کرد. خبر این بود:«بر اثر فروریختن آوار که مربوط به پلِ دکور درمحل فیلمبرداری سریال «سلمان فارسی» در منطقه شمال شاهرود بود، دو نفر هنرور جان باختند و چهار هنرور دیگر مصدوم شدند.»

با شنیدن این خبر، از احسان ناظم‌بکایی، مدیر روابط عمومی این پروژه جویای جزئیات حادثه شدیم. وی در گفت‌وگو با جام‌جم بیان کرد: جمعه بعدازظهر یکسری هنروران روی پلی رفتند که برای لوکیشن ساخته شده بود. پل با سازه‌های سنگی و چوبی پیرامون آن فرومی‌ریزد و متاسفانه این سازه‌ها روی تعدادی از هنرروان آوار می‌شود. دو نفر را در این حادثه از دست دادیم و چهار نفر دیگر مصدوم شدند. مصدومان با هلی‌کوپتر به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود منتقل شدند. خوشبختانه حال‌شان مساعد است و دارند مراحل درمان را طی می‌کنند. دو فرد فوت‌شده، سیدعلی نعیمی و حمید ظهیری هستند. 
وی درخصوص مستحکم‌سازی پل نیز توضیح داد: این پل چند وقتی است ساخته شده و تست‌های لازم هم از آن گرفته شده بود. خود من دو روز پیش از روی این پل گذر کردم. امروز که خبر را شنیدم، خیلی متعجب و ناراحت شدم چون ارتفاع و طول چندانی نداشت. واقعا یک حادثه بوده است؛ چون گروه خیلی روی محکم‌ساختن دکور تاکید دارند.  وی درباره ادامه‌یافتن پروژه پس از این رخداد تلخ به جام‌جم گفت: طبق برنامه‌ریزی باید کار را پیش ببریم. این لوکیشنی از فصل ایران باستان بود. تابستان و اوایل پاییز کار را در شهرک غزالی در کاروانسرای مرمر پیش بردیم. برای استفاده از طبیعت زمستانی شاهرود به جهت تصویربرداری بخش‌های بیرونی سریال، به این لوکیشن آمده بودیم تا پایان سال کار این قسمت‌ها را به پایان برسانیم. اوایل سال آینده به شهرک غزالی بازمی‌گردیم و در تهران ادامه کار در بقیه لوکیشن‌ها نظیر مجموعه ماروین جلوی دوربین خواهد رفت.  ناظم‌بکایی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های ابتدایی که انجام شد، قرار بر این بود که بخش ایران باستان حدود 18ماه به طول بینجامد. مهم‌ترین بخش سریال از نظر ساخت‌و‌ساز و فضای کاری همین ایران باستان است.  حسن گرزین، بخشدار بسطام نیز درباره حادثه به خبرگزاری‌ها گفت: سه نفر مصدوم علی عجم، محمدعلی گرگانی و علیرضا یوسف‌زاده هستند. این حادثه در ساعت ۱۴ و ۴۵ دقیقه در روستای خیج شاهرود و در محل فیلمبرداری سریال سلمان فارسی به وقوع پیوست. روستای خیج در ۵۰کیلومتری شمال شاهرود در شرق استان سمنان قرار دارد.

انعکاس روز انتخاب در رادیو 
روز گذشته شبکه‌های رادیویی انعکاس‌دهنده حضور مردم پای صندوق‌های رای بودند. ضمن این‌که امسال معاونت صدا سعی کرد حضوری متفاوت‌ در صحنه انتخابات داشته باشد و بر بستر رسانه‌های نوین و با بهره‌گیری از ابزارهای فناورانه، «سامانه تبلیغات ومعرفی صوتی نامزدهای ایرانصدا»راویژه انتخابات راه‌اندازی کرد.همچنین دست‌اندرکاران شبکه‌های رادیویی درقالب گزارش‌های متنوع از مسئولان و مردم نشان دادند رادیو همیشه همپای مردم است. برگزاری پویش و مسابقات با محوریت انتخابات از دیگر بخش‌های شنیدنی برنامه‌های رادیو در روز انتخابات بود. 

نوشین مجلسی - گروه رسانه