«راز جزیره» به شبکه امید رسید

«راز جزیره» به شبکه امید رسید

شبکه امید در راستای تولیدمحتوای جذاب برای گروه سنی نوجوان، برنامه «راز جزیره» را کلید زده بود که حالا به سری دهم خود رسیده است. بر این اساس، سری دهم مسابقه راز جزیره که یک مسابقه تعاملی و جذاب برای نوجوانان ایران‌زمین است از شبکه امید پخش می‌شود.

این مسابقه زنده با حضور انفرادی دو شرکت‌کننده به‌صورت تلفنی از اقصی‌نقاط کشور برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگان با ارسال پیامک و پس از قرعه‌کشی انتخاب می‌شوند.نیمی از مراحل مسابقه بازی در فضای شبیه‌سازی‌شده ازجزیره هرمز و نیم دیگر پاسخ به سؤالات علمی، فرهنگی و هنری مطابق با سرفصل دروس دانش‌آموزان متوسطه است که در مناسبت‌های تقویمی انعطاف لازم در طراحی سؤالات و راز‌هاصورت می‌گیرد.شرکت همزمان خواهر وبرادر ونیز دوقلو‌هاازجمله ویژگی‌های این مسابقه در راستای تحکیم نهاد خانواده است.همچنین مسابقه پیامکی «راز فانوس» به‌صورت تعاملی و از طریق شبکه اجتماعی دانش‌آموزی برگزار می‌شود. راز جزیره به تهیه‌کنندگی مسعود عسگریان واجرای محسن محبی، هر روز ساعت ۱۷ پخش می‌شود.

«نوسان» و «جریان» در میان پرتماس‌های 162
در بازه زمانی 21 تا 28 فروردین، 26 هزار و 308 پیام در سامانه امور ارتباط با مخاطبان(واحد 162) به ثبت رسیده که شامل 15 هزار و 89 پیام صوتی، 5407 پیام تلفنی و 5812 پیامک می‌شود.ازمیان شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی به ترتیب شبکه‌های سه، چهار، دو، یک و آی‌فیلم دارای بیشترین تماس‌های مردمی ‌بوده‌اند که البته شامل موضوعات و برنامه‌های مختلفی می‌شود. از میان برنامه‌های شبکه‌ سه سیما برنامه‌ «محفل» و سریال «هفت سر اژدها»، شبکه چهار سیما برنامه «زندگی پس از زندگی»، شبکه دو سیما برنامه‌های «نوسان» و «پاورقی»، شبکه یک سیما برنامه «جریان» و سریال‌ «نون‌خ 5» و شبکه آی‌فیلم پخش سریال‌های جذاب و سرگرم‌کننده بیشترین سهم برنامه‌های تلویزیونی در پیشنهاد‌ها، درخواست‌ها و قدردانی‌های مخاطبان در تماس با سامانه 162 را به خود اختصاص دادند. مهم‌ترین محورهای نظرات مخاطبان درباره برنامه‌ محفل‌، شامل تشکر از محتوای شاد، جذاب، آموزنده، متنوع، اثرگذار، معنوی، غنی، نوآورانه و دلنشین، اجرای مسلط رسالت بوذری، حضور مهمانان و داوران شایسته، ترویج قرائت و حفظ آیات قرآن کریم، قدردانی از عوامل تولید و پخش این برنامه و برگزاری جشن «محفل قرآنی امام حسنی‌ها» و درخواست تداوم و تولید و پخش بیشتر چنین برنامه‌هایی با محوریت قرآن کریم بوده است.

ماجرای رفتن عمو قناد از فیتیله
بعد از ذشت حدود 10سال، مجید قناد در «برمودا» درباره تعطیلی برنامه فیتیله و غیبتش در این برنامه گفته است. برنامه برمودا در طول مدت اخیر با چهره‌های مختلفی گفت‌وگو کرده و یک روایت متفاوت از این چهره‌ها به نمایش گذاشته است.