قاتل زن جوان پای میز محاکمه

قاتل زن جوان پای میز محاکمه

پرونده کارگر تالار که در پی اختلاف مالی 70میلیون تومانی زنی را در رستوران به قتل رسانده بود، برای محاکمه به دادگاه ارسال شد.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، فرهاد متهم است بیست‌و‌پنجم بهمن سال گذشته وهمزمان با شب ولنتاین زنی 40ساله را درمحل کارش با ضربه‌های میله آهنی به قتل رسانده بود. اوبعدازدستگیری واعتراف به جنایت روانه زندان شد. در جریان تحقیقات پلیسی ــ قضایی خانواده مقتول شناسایی شدند و مادر و دختر 17‌ساله زن کشته شده برای عامل این جنایت درخواست قصاص کردند. با گذشت شش ماه از این قتل متهم 27 ساله برای آخرین جلسه تحقیقات از زندان به شعبه یازدهم دادسرای جنایی تهران منتقل شد و در اظهاراتش گفت: مدتی قبل از طریق اینستاگرام با فتانه آشنا شده و با او در ارتباط بودم. دچار مشکلاتی شده و نمی‌توانستم حساب بانکی داشته باشم.به همین خاطر پول‌هایم را به حساب این زن واریز کردم که 70میلیون تومان شد.بعد ازمدتی پول‌ها را خواستم که حاضر به پرداخت آن نشد و بهانه‌های مختلف می‌آورد. آن شب در نبود کارکنان تالار اورابه محل کارم دعوت کردم وحرف زدیم وازاو خواستم که پولم را پس دهد که دعوایمان شد. باشدت گرفتن درگیری بامشت ولگد و بعد میله آهنی، ضربه‌هایی به او زدم که فوت شد؛ فرار کرده و در خانه خواهرم پنهان بودم که دستگیر شدم. 
موسی رضازاده، بازپرس شعبه یازدهم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: متهم بعد از اخذ آخرین اظهاراتش به زندان بازگشت. پرونده متهم با صدور جلب به دادرسی به اتهام مشارکت در قتل عمدی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد.

تصادف‌ ساختگی برای زورگیری
پسر 18ساله که با همدستی مرد قاچاقچی و با تصادف ‌ساختگی زورگیری می‌کردند، دستگیر‌شدند.
به گزارش خبرنگار جام‌جم، اوایل بهار امسال مردی با حضور در پلیس آگاهی تهران از دو مرد به اتهام ‌راه‌اندازی تصادف‌ ساختگی، کتک‌زدن او و سرقت پول و گوشی تلفن ‌همراهش شکایت کرد. با دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه 34 تهران تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این‌که افراد دیگری هم با حضور درپلیس آگاهی تهران شکایت کردند که هنگام تردد در محله‌های مختلف تهران، دو نفر که ترک‌نشین‌های یک موتورسیکلت بودند با آنها تصادف کرده و کف خیابان افتادند. وقتی بلند شدند، رانندگان را با چاقو تهدید کرده و پول وگوشی‌هایشان را به‌سرقت برده‌اند.شامگاه یکشنبه سی‌ویکم تیر امسال مأموران، هنگام گشتزنی در حوالی میدان فردوسی تهران به دونفرترک‌نشین موتورسیکلتی که پلاک آن مخدوش بود،مشکوک شدندوبااخطاربه راننده خواستندکه توقف کنداما موتورسوار توجهی نکرد و بر سرعتش افزود وفرارکرد.درجریان این تعقیب ‌و ‌گریز و تیراندازی ماموران، ترک‌نشین به زمین افتاد و راکب در تاریکی شب متواری شد.با بازداشت پسر 18ساله او به پلیس آگاهی تهران منتقل شد و گفت‌: با مهرشاد 31ساله که سارق و قاچاقچی شیشه است قبل از عید در بوستان محله‌مان آشنا شدم. این دوستی ادامه داشت تا این‌که مرا فریب داد که با او همراه شوم تا پول‌های بیشتری بدون‌زحمت نصیب‌مان شود که قبول کردم. با تصادف ساختگی سرقت می‌کردیم.مهرشاد مقداری شیشه همراهش بود که برای فروش آورده بود‌.می‌گفت اگر پلیس اورابگیرد مجازاتش اعدام است.بنابراین درتعقیب وگریز باماموران او متواری شد و من بازداشت شدم.  افضلی، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران باتایید این خبربه جام‌جم گفت‌: با اعتراف متهم او در بازداشت به‌سرمی‌برد و تحقیقات از او برای مشخص شدن دیگر جرایمش و دستگیر ی همدست فراری‌اش ادامه دارد.