دانش‌بنیان‌ها در بازار هنر

دانش‌بنیان‌ها در بازار هنر

سومین دوره از نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان از پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی، با حضور ۱۵۰شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد.

حسن مسلمی‌نائینی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی درحاشیه افتتاح سومین دوره از نمایشگاه معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم وصنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: بیش از۵۰۰شرکت برای حضور در پارک علوم و فناوری‌های نرم اعلام آمادگی کردند؛ اما به‌دلیل برخی مشکلات مالی، تنها ۱۵۰شرکت در این پارک مستقر شدند.
وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد انقلابی همواره کمک به رفع مشکلات کشور ومردم را در اولویت خودقرارداده است. با همین نگاه، جهاد دانشگاهی در زمان جنگ و در دوره تنگناها به تولید تجهیزات هوایی و صنایع نظامی اقدام کرد. با وجود دامنه متنوع فعالیت‌های این نهاد در بخش‌های صنعتی و عمرانی، همواره پیوست فرهنگی نیز مد نظر قرار گرفته است.