دستگیری از بیماران

دستگیری از بیماران


 فعالیت‌های فاطمه و گروهش، تنها به تهیه جهیزیه برای نوعروسان خلاصه نمی‌شود. او برای كمك به دیگران، از هیچ خدمتی دریغ نمی‌كند. به جز مادری برای نوعروسان، او مددكار بیماران هم است. بیمارانی كه توانایی تأمین هزینه‌های درمان را ندارند، به فاطمه معرفی می‌شوند و او نگرانی تأمین هزینه‌ها را از آنها سلب می‌كند. او هر كاری كه از دستش بربیاید، انجام می‌دهد؛ از تهیه دارو برای بیمار سرطانی، تا تهیه پای مصنوعی برای بیماری كه پایش را به خاطر دیابت از دست داده است؛ هرچند كه عمده فعالیت‌های فاطمه به تأمین هزینه‌ها خلاصه می‌شود.
 او با عشق از بیمارانش نام می‌برد. از كودكی كه تصادف كرده است و هزینه‌های عمل جراحی پایش تأمین شده است یا از بیمار سرطانی كه او هر ماه هزینه‌های شیمی درمانی‌اش را تأمین می‌كند و بیماران سرپایی كه به‌خاطر عمل جراحی آپاندیس، یك درد ساده دست و پا كارشان به بیماراستان‌ها و مراكز درمانی افتاده است. از یكی از بیماران اما با افسوس نام می‌برد. بیمار سرطانی كه در هشتگرد تبریز ساكن بود و هزینه‌های داروها و شیمی‌درمانی‌هایش را ماهانه دریافت می‌كرد.
«بیماری رو به بهبود بود و شیمی‌درمانی هم خوب جواب داده بود، اما میكروب‌های بیمارستانی جان او را گرفتند.» فاطمه توضیح می‌دهد كه از چند سال پیش تا به حال، حدود 30 تا 40 بیمار را كه هزینه‌های بالای 8 تا 9 میلیون تومان، داشته‌اند ،سالم  از بیمارستان مرخص كرده است. این‌ها البته به جز بیماران سرپایی و بیمارانی هستند كه با هزینه‌های جزئی كارشان راه می‌افتد.