عبور غیرمجاز از بزرگراه بلای جان پایتخت‌نشینان

عبور غیرمجاز از بزرگراه بلای جان پایتخت‌نشینان

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح تصادفات فروردین پایتخت، از مرگ 28نفر در این مدت خبر داد.

به گزارش جام‌جم، سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور در این باره گفت: طی تماس شهروندان تهرانی با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ و ماموریت‌های ارسالی به پلیس راهور تهران بزرگ، تعداد 72هزار و 850خبر ترافیکی در ماه گذشته ثبت شده که تعداد 31هزار 970فقره از اخبار دریافتی مرتبط به تصادفات بوده است. 
وی در ادامه افزود: در ماه گذشته، برای تعداد 5639فقره تصادف خسارتی، 1814فقره تصادف جرحی و ۲۸فقره تصادف فوتی توسط پلیس راهور تهران بزرگ در محل وقوع تصادف کروکی ترسیم و از طریق سامانه «پلیس من» در اختیار مالکین وسایل نقلیه تصادفی قرار گرفت. 
وی همچنین گفت: حدود ۲۰هزار فقره تصادف اعلامی مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ با توجه به این‌که میزان خسارت وسایل نقلیه درگیر کمتر از ۵۰میلیون تومان بوده، بدون نیاز به کروکی توسط واحدهای گشتی پلیس راهور بررسی و به مراکز بیمه اعزام شدند. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه با اشاره به تصادفات فوتی فروردین ماه سال جاری اظهار داشت: از تعداد ۲۸فقره تصادف فوتی تعداد ۱۶نفر عابر پیاده، ۸نفر موتورسوار، یک نفر سرنشین و ۳نفر راننده خودرو جان خود را از دست دادند که آماری بسیار ناراحت‌کننده و تأسف‌بار است. وی در تحلیل علل وقوع تصادفات فوتی در فروردین ماه ۱۴۰۵ گفت: عمده‌ترین علت وقوع این تصادفات، عبور غیرمجاز و غیر‌ایمن عابر پیاده از عرض بزرگراه‌ها، عدم ‌توجه کافی به جلو و اطراف در حین رانندگی و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مجاز دانست. 
سردار موسوی‌پور در‌خصوص دریافت کروکی آنلاین توسط شهروندان گفت: با توجه به این‌که کروکی کاغذی به کروکی الکترونیک تبدیل شده، طرفین تصادف می‌بایست بعد از ترسیم کروکی تصادف توسط کارشناس پلیس راهور برای دریافت کروکی به‌صورت آنلاین، وارد اپلیکیشن «پلیس من» شده و بعد از انتخاب گزینه «خدمات راهور_ دریافت کروکی» و سپس وارد کردن شماره سری و سریالی که توسط کارشناس پلیس راهور در اختیار شما گذاشته شده و همچنین توسط سامانه پلیس ۱۱۰ برای شما پیامک شده را وارد کرده و فایل پی‌دی‌اف کروکی را جهت ارائه به بیمه دریافت نمایند.