سرقت شمش طلا از بلبرینگفروشی با نقشه قطع برق
سرقت شمش طلا از یک مغازه در خیابان امیرکبیر، شناسایی هویت جسد مردی ناشناس با احیای اثر انگشت و هشدار پلیس فتا درباره درمانگران فاقد صلاحیت در فضای مجازی، مهمترین اخبار پلیس تهران در ۲۴ ساعت گذشته است.
به گزارش خبرنگار جامجم، مرداد امسال کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی با ارجاع پروندهای از کلانتری ۱۰۹ بهارستان، در جریان سرقت طلا از یک مغازه بلبرینگفروشی در خیابان امیرکبیر قرار گرفتند.مالباخته در تحقیقات گفت سارق یا سارقان با ورود به مغازه، یک شمش طلای ۱۰۰ گرمی و زنجیری به وزن ۲۵ گرم را از داخل گاوصندوق سرقت کردهاند. به گفته او، هنگام سرقت، کلید گاوصندوق نیز داخل مغازه بوده است.کارآگاهان با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته متوجه شدند سارقان ساعت چهار بامداد ۱۸ مرداد، پس از قطع برق پاساژ وارد مغازه شده و دست به سرقت زدهاند. با وجود قطع برق، یکی از دوربینها تصویر یکی از سارقان را ثبت کرده بود. بررسی تصاویر، به شناسایی چهار متهم از اتباع افغانستان منجر شد. سرانجام ۱۲ مهر، کارآگاهان در مخفیگاه متهمان سه نفر از آنها را دستگیر کردند. بررسیها نشان داد متهم چهارم به افغانستان متواری شده است. سه متهم دستگیرشده به سرقت طلاها اعتراف کردند و تحقیقات برای کشف اموال سرقتی و دستگیری متهم فراری ادامه دارد.
هویت جسد مرد ۴۰ ساله با احیای اثر انگشت فاش شد
سوم شهریور امسال، کارآگاهان تشخیص هویت پلیس آگاهی برای شناسایی جسد مردی ناشناس که مدت زیادی از مرگش میگذشت، با حضور در پزشکی قانونی از جسد انگشتنگاری کردند.
هویت جسد مرد ۴۰ ساله با احیای اثر انگشت فاش شد
سوم شهریور امسال، کارآگاهان تشخیص هویت پلیس آگاهی برای شناسایی جسد مردی ناشناس که مدت زیادی از مرگش میگذشت، با حضور در پزشکی قانونی از جسد انگشتنگاری کردند.




