قطع دسترسی به سامانه املاک

قطع دسترسی به سامانه املاک

داوود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اتحادیه املاک: از سال گذشته که دسترسی مشاوران املاک به سامانه املاک و مستغلات قطع شد، عملا مشاوران دچار مشکل شدند، زیرا قانونگذار، دریافت کد رهگیری از طریق این سامانه را الزام کرده بود اما این‌که وقتی دسترسی آنان به سامانه قطع شد چگونه باید اعمال شود را پیش‌بینی نکرده بود.

افزایش دارایی‌های ارزی 
محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی: در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌های ارزی نسبت به فروش آن است. رشد پول، معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر ‎کاهش انتظارات تورمی است. 

توسعه استانی در راستای سرمایه‌گذاری
​​​​​​​صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران: دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول، برای توسعه سرمایه‌گذاری در کرمان برگزار می‌شود و نمایندگانی از کشورهای آفریقایی و آسیایی، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند.