نسخه Pdf

خنك و خوشمزه

طرز تهیه سالاد هندوانه و پنیر

خنك و خوشمزه

سالادها یكی از محبوب‌ترین خوراكی‌های دنیاست و طرفداران زیادی دارد. حال اگر این سالادها ارزش غذایی زیادی داشته باشد بسیار بهتر هم می‌شود. سالاد هندوانه دقیقا از همین نوع است كه در ایام ماه رمضان می‌تواند افطاری و پیش‌غذای بسیار مناسبی باشد و باعث بازشدن اشتها می‌شود.

موادلازم
   نصف یك هندوانه كوچك
  پنیر  از هر نوع به دلخواه: 100 گرم
   پیاز قرمز بزرگ: یك عدد
  زیتون سبز یا سیاه: 250 گرم
   گردو: 5 عدد
  سبزی تازه خرد‌شده شامل گشنیز، پونه یا نعنا: 100 گرم
  سركه سفید: نصف فنجان
  روغن زیتون: نصف فنجان
   نمك و فلفل: به میزان لازم

 طرز تهیه
​​​​​​​ابتدا سس سالاد را آماده می‌كنیم و برای این كار ظرف مناسبی را در نظر گرفته و سركه سفید را همراه با نمك و فلفل در آن ریخته و خوب مخلوط می‌كنیم. سپس روغن زیتون ترجیحا بودار (اگر مزه آن را دوست داشته باشید طعم بهتری به سالاد می‌دهد) را به مواد اضافه كرده، خوب مخلوط می‌كنیم و سس را كنار می‌گذاریم.
پیاز را پوست كنده، شسته و نگینی ریز خرد می‌كنیم. پنیر را هم مكعبی خرد می‌كنیم. برای این كار بهتر است از چاقوی اره‌ای استفاده كنیم تا پنیر له نشده و ظاهر بهتری داشته باشد.
 گردو را شكسته و مغز آن را درشت خرد می‌كنیم. زیتون‌ها را شسته، هسته آن را در‌آورده و درشت خرد می‌كنیم. هندوانه را پوست كنده و خرد می‌كنیم كه بهتر است تكه‌های آن كوچك باشد. سبزی‌ها را شسته و ساطوری خرد می‌كنیم. در این مرحله تمام مواد را به‌جز هندوانه در ظرف مناسبی ریخته و خوب با هم مخلوط كرده و در نهایت تكه‌های هندوانه را هم اضافه كرده و به آرامی كمی هم زده و سس را روی سالاد ریخته و سرو می‌كنیم.
ضمیمه ویژه نامه