دام 30میلیاردی برای کارخانه‌های فرش

دام 30میلیاردی برای کارخانه‌های فرش

دو کلاهبردار حرفه‌ای که با پرداخت پول به کارتن‌خواب‌ها و افراد بی‌بضاعت به اسم آنها دسته چک گرفته و از صاحبان کارخانه‌های فرش اصفهان ۳۰میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند. متهمان فرش‌ها را به نصف قیمت به مالخر می‌فروختند.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، چندی قبل مرد کارخانه‌داری با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان آران و بیدگل از دو مرد به اتهام کلاهبرداری چند صد میلیونی شکایت کرد. مرد میانسال که خودش را مالک یکی از کارخانه‌های فرش آران و بیدگل معرفی می‌کرد در بیان شکایتش گفت: ماه قبل مرد جوانی به کارخانه آمد و سفارش چند تخته فرش ماشینی گران‌قیمت داد‌. او خریدهایش را نقد حساب کرد. این کار او اعتماد مرا جلب کرد و پس از چند بار معامله همراه مرد دیگری به کارخانه آمد و این بار با چک تعداد زیادی فرش خرید. دیروز که برای پاس کردن چک‌ها به بانک رفتم متوجه شدم پولی در حسابش نیست. تحقیقات برای شناسایی دو مرد کلاهبردار آغاز شد اما همزمان تعداد دیگری از صاحبان کارخانه‌های فرش در آران و بیدگل به پلیس مراجعه و از دو مرد کلاهبردار شکایت کردند.ماموران متوجه شدند چک‌های صادر شده از سوی دو کلاهبردار یکسان نیست و به نام افراد مختلف است. معلوم شد صاحبان دسته چک‌ها  کارتن خواب یا از افراد بی‌بضاعت هستند‌. همچنین مشخص شدآنها ازمتهمان‌ وکلاهبرداران سابقه‌دارهستند. با شناسایی هویت دو کلاهبردار میلیاردی هردوی آنها در مخفیگاه‌شان در اصفهان شناسایی و دستگیر شدند. متهم اصلی دربازجویی‌ها به کلاهبرداری از ۳۰کارخانه‌دار و فعال صنعت فرش اعتراف کرد و گفت: با همدستم تصمیم به کلاهبرداری از کارخانه‌های فرش آران و بیدگل گرفتیم. ابتدا سراغ کارتن‌خواب‌ها و چند مرد بی‌بضاعت رفتیم و با دادن پول آنها را راضی کردیم دسته چک بگیرند و آن را در اختیار ما قرار دهند. برایشان لباس تمیز خریدیم و بعد از این‌که ظاهرشان خوب و موجه شد به بانک رفتیم و دسته چک گرفتیم. برای کلاهبرداری باید اعتماد فرش‌فروشان را جلب می‌کردیم به همین دلیل چند بار خرید و چک‌ها را پاس کردیم تا این‌که اعتماد همه آنها جلب شد و اسم ما سر زبان‌ها افتاد که مشتری خوبی هستیم. آخرین بار با خرید صدها فرش، پشم و کرک و خودرو با چک افراد کارتن‌خواب فرار کردیم. 
مرد کلاهبردار در مورد سرنوشت فرش‌ها مدعی شد: بعد از گرفتن فرش‌ها آنها را با نصف قیمت به یک مالخر فروختیم و پول‌ها را تقسیم کردیم اما پلیس متوجه موضوع شد و ما را دستگیر کرد.
سردار علینقیان‌پور، رئیس پلیس استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: با اعتراف دو‌متهم، مالخر اموال نیز دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش 200 تخته فرش، هزار عدد پادری، 8 تُن نخ اکریلیک و تعداد 2 دستگاه خودرو که کلاهبرداران با چک‌های بلا محل از صاحبان آنها خریداری کرده بودند، کشف شد.
وی افزود: متهمان از ۳۰ فروشنده فرش ۳۰۰میلیارد ریال کلاهبرداری کرده‌اند و با توجه به دستگیری آنها احتمال افزایش مالباختگان وجود دارد‌.