ثبت روزانه ۱۸۰هزار حمله سایبری خارجی

ثبت روزانه ۱۸۰هزار حمله سایبری خارجی

معاون وزیر ارتباطات از افزایش حملات سایبری به کشور خبر داد و گفت: در دو هفته گذشته حملات دیداس بسیار بزرگی داشتیم که با آن مقابله کردیم. بر اساس رویدادهای مختلف حملات ممکن است شدت یا کاهش داشته باشد.

بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: رخدادهای امنیتی ما در کشور سه دسته هستند؛ یک دسته رخدادهایی که از خارج صورت می‌گیرد. یک دسته رخدادهای داخل به خارج و یکدسته رخدادهایی که از داخل صورت می‌گیرد. حتی در مواقع و ایامی که حالت جنگ بود، این رخدادها کاهش نیافته و این حجم از رخدادها غیر طبیعی است.
وی توضیح داد: به‌طور متوسط روزانه بین ۱۵۰هزار تا ۱۸۰هزار رخداد امنیتی از خارج به داخل و ۲۵۰هزار تا ۳۰۰هزار رخداد امنیتی از داخل به داخل داریم. در عرصه بین‌الملل هم ممکن است از این آلودگی سوءاستفاده‌هایی صورت گیرد. معاون وزیر ارتباطات با اشاره به ظرفیت ژئوپلیتیکی ایران در اتصال شرق و غرب و کشورهای منطقه، اظهار کرد: مسیر ایران برای بخشی از ارتباطات منطقه‌ای جایگزین مناسبی ندارد و می‌تواند در کنار مسیرهای موجود، به‌عنوان یک مسیر آلترناتیو برای انتقال داده میان آسیا و اروپا مورد استفاده قرار گیرد.