نبرد قـرمـزهای برنده

پرسپولیس - نساجی؛یک بازی با فرمول تکراری

نبرد قـرمـزهای برنده

 این یک فرمول ساده برای تیم‌هایی است که شانس قهرمانی در لیگ برتر را دارند؛ پیروزی در چند بازی ابتدایی. نگاهی به عملکرد همه تیم‌هایی که قهرمان شده‌اند نشان می‌دهد آنها امتیازهای لازم را در همان دو سه هفته اخیر کسب کرده و خودشان را مدعی قهرمانی نشان داده‌اند
اما نکته اینجاست در این دو هفته ابتدایی ظاهرا مدعیان
زیاد هستند!
به جدول نگاهی بیندازید. سپاهان با 6 امتیاز صدرنشین است،گل‌گهر با 6 امتیاز در تعقیب این تیم است و استقلال هم با 6 امتیاز در رده سوم جدول رده‌بندی قرار دارد و جایگاه این تیم‌ها فقط به دلیل تفاضل گل است که متفاوت شده‌است. این در حالی است که پیکان هم 4 امتیاز دارد و در تعقیب آنهاست. به همین دلیل امروز هم پرسپولیس و هم نساجی کار سختی خواهندداشت؛ چرا که اگر در این بازی برنده نباشند از قافله عقب خواهندافتاد. هر دو تیم در هفته ابتدایی به پیروزی رسیده‌اند و در جدول رده‌بندی 3 امتیاز دارند. تاریخ را اگر ورق بزنید دو تیم رقابت‌های زیادی را با هم انجام داده‌اند اما در لیگ برتر فقط هفت بار به مصاف هم رفته‌اند که در شش رویارویی قبلی سه بار پرسپولیس برده و سه بازی هم
به تساوی رسیده‌است. نکته جالب توجه این که دیدار پرسپولیس و نساجی یک فرمول مشخص در این سال‌ها داشته‌است. آن هم این است که همه بردهای پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بوده و بازی‌هایی هم که مساوی شده در قائمشهربوده‌است!
با همه این شرایط و در حالی که رقبا بازی‌های خودشان را برده‌اند شاید کار برای پرسپولیس کمی سخت باشد. آنها مدافع عنوان قهرمانی هستند و هواداران‌شان را چیزی غیر‌از پیروزی راضی نمی‌کند.
حتی اگر هواداران سپاهان و استقلال بگویند دوران قهرمانی‌شان به پایان رسیده ولی سرخپوشان عقیده دیگری دارند و در فضای مجازی مدام می‌گویند:«دبل هت‌تریک، دبل هت‌تریک» ششمین قهرمانی واقعا رویایی است و پرسپولیسی‌ها را تا سال‌های سال بعد دست‌نیافتنی خواهدکرد اما به همین سادگی‌ها هم نیست. امسال هم سپاهان مدعی است و هم استقلال. ضمن این‌که گل‌گهر قلعه‌نویی، تراکتور و فولاد را هم باید جزو مدعیان حساب کرد. این در شرایطی است که پرسپولیس در دو هفته آتی باید در اراک به مصاف آلومینیوم و هفته پس از آن به مصاف گل‌گهر برود و سه امتیاز بازی با نساجی چه از لحاظ انگیزشی و چه از لحاظ قرار گرفتن در بین مدعیان می‌تواند برایشان حیاتی باشد.
 یک آمار کوتاه از تقابل 2 تیم در لیگ‌برتر
در لیگ‌برتر هجدهم پرسپولیس 2 بر یک تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر را شکست داد اما بازی برگشت در قائمشهر یک بر یک مساوی شد. در لیگ‌برتر نوزدهم دوباره در ورزشگاه آزادی پرسپولیس با یک گل از سد حریف خود عبور کرد و بازی برگشت باز هم یک بر یک مساوی شد. دیدار رفت دو تیم در لیگ‌برتر دوره قبل مساوی به پایان رسید اما در بازی برگشت شاگردان گل‌محمدی با دو گل از سد حریف خود عبور کردند. طبق تاریخ و آمار پرسپولیس در آزادی بازنده نبوده و باید دید این بار چه اتفاقی رقم خواهدخورد؟ آیا پرسپولیس به این روند ادامه می‌دهد یا این‌که فوتبالیست‌های شهر خسته یک طلسم را می‌شکنند و با شش امتیاز در آن بالاهای جدول مدعی می‌مانند؟