حق باشماست

حق باشماست

# آسفالت-ساری
پارسا از ساری: 

شهرداری عوارضی را که از دارندگان خودرو می‌گیرد صرف چه کاری می‌کند؟ آسفالت خیابان‌های ساری وضع بدی دارد. چرا به این نابسامانی رسیدگی نمی‌شود؟

# عیدی-کارمندان
یک شهروند: 

عیدی بازنشستگان و کارمندان چرا مانند تورم افزایش پیدا نمی‌کند؟ این مبلغ ناچیز چه کمکی به این افراد می‌کند؟ 

# نمازخانه-بوستان ولایت
سلیمان از تهران:

 بوستان بزرگ و چند هکتاری ولایت فقط یک نمازخانه دارد. از شهرداری منطقه 19 تقاضا می‌کنیم تعداد نمازخانه‌ها را متناسب با وسعت این بوستان افزایش دهد.

# اتوبوس-فرسوده
رضایی از تهران: 

اتوبوس‌های شهر تهران همگی فرسوده و دودزا هستند و هیچ اقدامی بابت نوسازی این اتوبوس‌ها صورت نمی‌گیرد. با این وضع چطور می‌توان از هوای پاک صحبت کرد؟

# تشکر-خشک‌رود
کاوه از ساوه:

با تشکر ازفرماندار وفرمانده سپاه زرندیه وهمچنین شهردارخشک‌رود ساوه که همزمان با چهل و پنجمین سالگردانقلاب اسلامی پروژه‌های عمرانی نظیربوستان کشاورز،کافه شهر،کفپوش معابر وجدول گذاری میدان اردیبهشت را باهمیاری شورای شهر خشک‌رود افتتاح کردند.