اولین صحبت باران با پدرش پس از آزادی حالم خوب است نگرانم نباشید

اولین صحبت باران با پدرش پس از آزادی حالم خوب است نگرانم نباشید

پدر باران هنوز باورش نمی‌شود كه دختر هشت ساله‌اش زنده و سالم است و به زودی می‌تواند  او را ملاقات كند.
وی می‌گوید: نجات دخترم از دست آدم‌رباها بهترین خبری بود كه روز سه‌شنبه از طریق پلیس شنیدم. در این 24 روزی كه او در خانه و نزد من، مادرش و دو فرزند دیگرم نبود، شرایط خیلی بدی را گذراندیم و شب و روزهای سختی را در نبودش سپری كردیم. اما در این مدت همچنان امید به نجات او از سوی پلیس داشتیم.
وی افزود: باران كوچك‌ترین فرزندم است و صبح وقتی خبر آزادی او را شنیدم، با پلیس تماس گرفتم و خواستم اجازه دهند تا به سیستان و بلوچستان بروم ودخترم را در آغوش بگیرم كه ماموران از من خواستند منتظر بمانم، چرا كه تا دو روز آینده او را به شهراراك منتقل می‌كنند و می‌توانم همراه خانواده‌ام او را ملاقات كنیم. ساعاتی بعد از آزادی باران با او تلفنی حرف زدم، می‌گفت حالش خوب است.
من با شنیدن صدایش گریه كردم. صدایم می‌لرزید و قدرت حرف زدن نداشتم و باورم نمی‌شد كه او زنده است و صدایش را می‌شنوم .باران می‌گفت بابا نگران نباش، حالم خوب است و دلم برای تو و بقیه اعضای خانواده تنگ شده است.