نحوه بازیابی اطلاعات پاك شده در iCloud Drive
سرویس ابری ذخیره اطلاعات شركت اپل یا همان iCloud را میتوان یكی از بهترین سرویسهای ابری موجود در جهان دانست كه بسیاری از كاربران دستگاههای مجهز به سیستمعامل iOS و MacOS از آن استفاده میكنند. با این وجود برخی از اطلاعاتی كه در این سیستم ذخیره میشوند، ممكن است بهصورت سهوی یا عمدی پاك شوند، ولی بعدها به آنها نیاز پیدا كنید. در چنین شرایطی چطور میتوانید این اطلاعات را به سیستم خود بازگردانید؟ البته پیش از آن به یاد داشته باشید كه خود شركت اپل فایلهای پاك شده را به مدت 30 روز در مركز پشتیبانی دادههای خود نگه میدارد و به همین دلیل نیز میتوانید در این مدت به سادگی آنها را از هر دستگاهی كه سیستمعاملهای شركت اپل را دارد به سیستم خود بازگردانید.
برای این كار كافی است این گامهای ساده را دنبال كنید:
در یك دستگاه مجهز به سیستمعامل Mac، وارد حساب كاربری iCloud خود شوید.
به بخش Setting بروید.
پس از رفتن به پایین صفحه، در بخش Advanced، گزینه Restore Files را انتخاب كنید.
در صفحهای كه برای شما باز میشود، تیك مقابل گزینههایی مانند Post.md و دیگر گزینههای مورد نیاز خود را در فهرست نمایش داده شده فعال كنید.
در پایین صفحه و در سمت راست، گزینه restore را انتخاب كنید.
فرآیند بازیابی اطلاعات برای شما آغاز خواهد شد و بر اساس حجم دادههایی كه قرار است به سیستم بازگردد، مدت زمان مشخصی بهطول خواهد انجامید.
در پایان كار هنگامی كه پیام تكمیل فرآیند در وسط صفحه برای شما نمایش داده میشود، میتوانید دوباره فایلهای
پاك شده را در اختیار داشته باشید.
نكته: این فرآیند تا 30 روز پس از حذف دادهها ممكن است و پس از آن شركت اپل به دلیل تعهدی كه در مورد امنیت اطلاعات كاربران و عدم دسترسی خودش به اطلاعات ذخیره شده در داخل سرویس ابری داده است، این اطلاعات را از سرورهای خود برای همیشه پاك میكند.
برای این كار كافی است این گامهای ساده را دنبال كنید:
در یك دستگاه مجهز به سیستمعامل Mac، وارد حساب كاربری iCloud خود شوید.
به بخش Setting بروید.
پس از رفتن به پایین صفحه، در بخش Advanced، گزینه Restore Files را انتخاب كنید.
در صفحهای كه برای شما باز میشود، تیك مقابل گزینههایی مانند Post.md و دیگر گزینههای مورد نیاز خود را در فهرست نمایش داده شده فعال كنید.
در پایین صفحه و در سمت راست، گزینه restore را انتخاب كنید.
فرآیند بازیابی اطلاعات برای شما آغاز خواهد شد و بر اساس حجم دادههایی كه قرار است به سیستم بازگردد، مدت زمان مشخصی بهطول خواهد انجامید.
در پایان كار هنگامی كه پیام تكمیل فرآیند در وسط صفحه برای شما نمایش داده میشود، میتوانید دوباره فایلهای
پاك شده را در اختیار داشته باشید.
نكته: این فرآیند تا 30 روز پس از حذف دادهها ممكن است و پس از آن شركت اپل به دلیل تعهدی كه در مورد امنیت اطلاعات كاربران و عدم دسترسی خودش به اطلاعات ذخیره شده در داخل سرویس ابری داده است، این اطلاعات را از سرورهای خود برای همیشه پاك میكند.
تیتر خبرها




