بازداشت قاتل 5 نفردر روستا

بازداشت قاتل 5 نفردر روستا

مردی که چهار عضو خانواده‌ و یکی از آشنایان خود را با شلیک گلوله به قتل رسانده و در روستا پنهان شده بود، بازداشت شد.

سردار مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه به مهر گفت: شامگاه سه‌شنبه بیست و پنجم مهر امسال، درپی اطلاع از به قتل رسیدن پنج نفر از شهروندان در شهرستان هرسین با استفاده از سلاح گرم، ماموران به محل اعزام شدند. در ادامه تیم‌هایی تخصصی انتظامی شهرستان، پلیس‌های آگاهی و اطلاعات وامنیت عمومی استان کرمانشاه پیگیری موضوع و شناسایی و دستگیری قاتل را در دستور کار خود قرار دادند.  
وی افزود: سرانجام در کمتر از ۲۴ساعت، هویت قاتل و مخفیگاه وی ظهر چهارشنبه در یکی از مناطق روستایی اطراف شهرستان هرسین شناسایی و بازداشت شد. یک قبضه سلاح کلت به همراه تعداد هفت عدد فشنگ جنگی از وی کشف شد.  متهم به ارتکاب قتل چهار نفر از اعضای خانواده‌اش و یکی از دوستان خود، اعتراف کرد و علت و انگیزه او از ارتکاب قتل‌ها در دست بررسی است.

آزادی رانندگان  از اسارتگاه
با سرعت عمل کارآگاهان پلیس در کمتر از 48ساعت راننده‌های گروگان از اسارت آزاد و عامل اصلی گروگانگیری در شهرستان بمپور دستگیر شد.
سردار دوستعلی جلیلیان، فرمانده انتظامی سیستان‌و‌بلوچستان در این‌باره به سایت پلیس گفت‌: فردی به کلانتری 11 شهرستان بمپور آمده و از وقوع گروگانگیری در محور بمپور‌ گزارش داد. مشخص شد چند کامیون در محور بمپور به سمت دلگان کنار جاده پارک و رانندگان توسط افرادی مسلح و ناشناس با تهدید سلاح ربوده شده‌اند و آدم‌ربایان طی تماس تلفنی از مالک خودروها درخواست 150میلیون تومان کرده‌اند. آدم‌ربایان با انگیزه مالی اقدام به ربایش رانندگان ترانزیتی کردند. سرانجام ماموران، گروگان‌ها را در کمتر از 48 ساعت بدون هیچ‌گونه تلفاتی از اسارت آزاد کردند. یک متهم در ایرانشهر بازداشت  وتحقیقات  برای دستگیری همدستانش ادامه دارد.