نمایش «شاخه گلی برای عروس»

نمایش «شاخه گلی برای عروس»

اگر به فیلم‌های سینمایی کمدی علاقه‌مند هستید، می‌توانید فیلم «شاخه گلی برای عروس» را فردا ساعت 21 از شبکه نمایش ببینید. شاخه گلی برای عروس، فیلمی کمدی به کارگردانی قدرت‌ا...صلح‌میرزایی و محصول سال ۱۳۸۳ است.

از بازیگران این فیلم می‌توان به این اسامی اشاره کرد که هر کدام در زمینه طنز و کمدی تجربیات موفقی دارند: سید‌جواد رضویان، مجید صالحی، حدیث فولادوند، مهران رجبی، رابعه اسکویی، مهدی امینی‌خواه، زهره حمیدی و شراره درشتی. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: سلطان‌علی(جواد رضویان) دل درگرو دختری به نام آزیتا(حدیث فولادوند) دارد وهدفش ازدواج با اوست. سلطان‌علی در توافقی با ناصر (مجید صالحی) دایی او، قول داده بود که اگر این ازدواج سر بگیرد، در عوض زمین‌هایش را در روستا به ناصر می‌فروشد. از طرفی آزیتا که دختر ثروتمندی است، مردی به نام سعید (مهدی امینی‌خواه) را دوست دارد و می‌خواهد با او ازدواج کند ولی پس از این‌که متوجه می‌شود که او زن دیگری هم دارد، با سلطان‌علی ازدواج می‌کند. 

نماهنگ‌ «شهیدجمهور» منتشر شد
نماهنگ‌ «شهیدجمهور» به‌مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌ا...سیدابراهیم رئیسی،رئیس‌جمهور فقید کشورمان منتشرشد.این نماهنگ با شعر و آهنگسازی رضا حمیدی و خوانندگی ستار سهرابی به همت معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران تهیه و منتشر شد.به گفته عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران، شعر مربوط به این نماهنگ برگرفته از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به‌مناسبت شهادت آیت‌ا...رئیسی تهیه و تنظیم شد. رضایی با اشاره به این‌که ویژگی‌های رئیس‌جمهور شهید در شعر این نماهنگ گنجانده شده، توضیح داد: این نماهنگ برای پخش از شبکه‌های مختلف صداوسیما تهیه شد. آیت‌ا... سیدابراهیم رئیسی، خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران که عصر یکشنبه سی‌ام اردیبهشت ۱۴۰۳درمسیر بازگشت از آیین افتتاح سد قیز‌قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان‌شرقی دچار سانحه هوایی شد، به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نائل آمد. 

درس‌هایی از مناظره‌های تاریخی
درمدت باقیمانده تا انتخابات، مستندهای بسیاری دراین خصوص روی آنتن رفته است. بر این اساس، مجموعه مستند مناظره که در واقع بازنمایی تولید و پخش اولین مناظره‌ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در تلویزیون است، روزهای زوج ساعت18 از شبکه مستند پخش می‌شود. تکرار این آثار نیز روز بعد ساعت13روی آنتن می‌رود.