پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام کریمی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام کریمی

رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم فاضل مرحوم حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ علیرضا کریمی رحمه‌‌ا...‌علیه را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:

بسم‌ا... الرحمن الرحیم
درگذشت عالم فاضل مرحوم حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ علیرضا کریمی رحمه‌‌ا...‌علیه را به بازماندگان محترم و همه‌ ارادتمندان و همکاران ایشان تسلیت عرض می‌کنم. رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و صبر و سکینه برای بازماندگان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.
سیدعلی خامنه‌ای
۸ مرداد ۱۴۰۳


​​​​​​​مرحوم حجت‌الاسلام علیرضا کریمی ازاستادان سطوح عالی حوزه علمیه تهران وعضو دفتراستفتائات مقام معظم رهبری واز اعضای شورای فقهی این دفتر بودند.

در گفت‌و‌گوی تلفنی پزشکیان با مکرون بیان شد
ایران‌؛ همچنان پای کار غزه

امانوئل مکرون روز گذشته در گفت‌و‌گویی تلفنی با دکتر مسعود پزشکیان، انتخاب او را به عنوان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.رئیس‌جمهور فرانسه در این گفت‌وگوی تلفنی با استقبال از رویکرد رئیس‌جمهور کشورمان مبنی بر ایجاد تعامل و تعادل در سیاست خارجی، ابراز امیدواری کرد روابط ایران بافرانسه ودیگر کشور‌های اروپایی در دوره جدید بیش از گذشته ارتقا یابد.دکتر پزشکیان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، پیشینه روابط سیاسی و مراودات فرهنگی میان ایران و فرانسه را زمینه مناسبی برای توسعه تعاملات سیاسی میان دو کشور دانست وآمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای روابط بافرانسه بر مبنای صداقت و اعتمادسازی مشترک را اعلام کرد.‌
رؤسای جمهور ایران و فرانسه در این مکالمه تلفنی یک‌ساعته درباره مسائل وموضوعات مختلفی ازجمله مذاکرات رفع تحریم، جنگ اوکراین و آخرین وضعیت تحولات در غزه و لبنان به بحث و گفت‌وگو  پرداختند.
رئیس‌جمهور کشورمان با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ادامه مذاکرات رفع تحریم در چهارچوب توافق شده، اجرایی شدن همه تعهدات از سوی طرفین و توقف فشار و تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران را حداقل انتظار جمهوری اسلامی ایران از این توافق و زمینه مناسبی برای تداوم و پیشبرد گفت‌وگو‌ها دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به استناد بیش از ۱۵ گزارش آژانس انرژی اتمی به همه تعهدات خود در برجام عمل کرده است اما آمریکایی‌ها بدون عمل به تعهدات خود، ضمن خروج یک‌طرفه از این توافق، تحریم‌های ظالمانه مضاعفی نیز به ملت ایران تحمیل کرده‌اند.پزشکیان دربخش دیگری از سخنان خود در این گفت‌وگوی تلفنی با ابراز نگرانی شدید از تشدید تنش‌ها در مرز‌های جنوبی لبنان با رژیم صهیونیستی، نسبت به تبعات و نتایج هرگونه تجاوز به لبنان هشدار داد و افزود‌: رژیم صهیونیستی در صورت حمله به لبنان اشتباهی بزرگ مرتکب خواهد شد که تبعات سنگینی برایشان به همراه خواهد داشت.رئیس‌جمهور با توجه به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی مردم غزه و به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان، حمله به بیمارستان‌ها و نیرو‌های امدادی، تصریح کرد: صهیونیست‌ها با اشغال فلسطین بیش از۷۵ سال است که از هیچ جنایتی علیه فلسطینیان فرو‌گذار نکرده و همه چهارچوب‌ها و قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشته‌اند.‌پزشکیان با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران برای رفع بحران در غزه و همچنین استقرار صلح و ثبات در منطقه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند، ابراز امیدواری کرد دیگر کشور‌ها هم به مسئولیت خود در قبال مردم مظلوم غزه عمل کنند.