۱۱۶همت از مطالبات گندم‌‌کاران معوق شده است

۱۱۶همت از مطالبات گندم‌‌کاران معوق شده است

مدیرعامل بنیادملی گندم‌کاران گفت: تا ابتدای هفته 53.6همت از مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد اما نزدیک به ۱۱۶همت ازمطالبات همچنان باقی مانده و رئیس سازمان برنامه و بودجه از پرداخت ۴۳همت سخن گفت.

 علی قلی‌ایمانی تصریح کرد: حتی اگر این ۴۳همت واریز شود باز هم ۷۳همت از مطالبات باقی مانده و با توجه به خرید روزانه این عدد هر روز بیشتر می‌شود. وی افزود: طی نامه‌ای که روز چهارشنبه سوم مرداد درهیأت دولت مطرح شد، نرخ کودهای شیمیایی در کشور ۱۰۲درصد افزایش یافته، در حالی که ابتدای سال هم افزایش ۳۰درصدی داشته است.

افزایش قیمت سیمان به‌دلیل قطعی برق
دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان مسکن با اشاره به افزایش ۹۰درصدی قیمت سیمان به‌دلیل قطعی برق کارخانه‌ها گفت: کمبود سیمان عامل تعطیلی کارگاه‌های تولید مسکن شده است. فرشید پورحاجت با بیان این‌که این وضعیت در روند توزیع سیمان اخلال ایجاد کرده، افزود:‌ خروجی وضعیت امروز به ‌گونه‌ای شده که طی 20 روز اخیر سیمان باافزایش 80 تا 90درصدی به دست مصرف‌کننده می‌رسد. دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان بیان کرد:‌ در زمان حاضر هر کیسه سیمان بین 160تا170هزار تومان به مصرف‌کننده تحویل می‌شود، این در حالی است که سه هفته قبل هر کیسه سیمان با قیمت 80 تا 90 هزار تومان توزیع می‌شد. پورحاجت با یادآوری این‌که در زمستان می‌گویند گاز نداریم ودرتابستان برق، اضافه کرد:صورت‌مسأله کاملا مشخص است و تولیدکنندگان سیمان باید برنامه‌ریزی منظمی در این رابطه داشته باشند. می‌توان با احداث نیروگاه‌های کوچک‌مقیاس، مشکل برق راحل کرد.پورحاجت با تاکید بر این‌که در گاز نیز باید مدیریت صورت بگیرد،اظهارکرد:‌ایران جزو شش کشور اصلی تولیدکننده اصلی سیمان دردنیاست،اماچرانمی‌توانیم این مسأله را مدیریت کنیم. بایستی فرآیندها را به نحوی تنظیم کنیم تا بتوانیم سیمان تولیدی کشور را درزمان پیک مصرف برق مدیریت کنیم.