هنوز نقشم در «۸۷ متر» تمام نشده است

هنوز نقشم در «۸۷ متر» تمام نشده است



شهین تسلیمی، بازیگر در گفت‌وگو با صبا درباره حضور در سریال «۸۷ متر» بیان كرد: حدود هشت ماه است كه در سریال ۸۷ متر به كارگردانی و تهیه‌كنندگی كیانوش عیاری حضور ندارم، چراكه گروه بعد از توقف این سریال و ازسرگیری دوباره آن مشغول ضبط سكانس‌های دیگری هستند.
وی افزود: البته هنوز قسمت‌هایی از نقش من باقی مانده است كه فكر می‌كنم حدود دو ماه طول بكشد و زمانی كه نوبت به ضبط سكانس‌هایی كه من در آن حضور دارم، برسد به من خبر می‌دهند.
تسلیمی با اشاره به این‌كه ۸۷ متر سریالی اجتماعی است، درباره نقش خود توضیح داد: من نقش همسر مهران رجبی را در این سریال بازی می‌كنم. داستان از این قرار است كه خانه‌ای می‌خریم و متوجه می‌شویم این خانه به چند نفر غیر از ما فروخته شده است و در ادامه ماجراهایی اتفاق می‌افتد.
بازیگر سریال ۸۷ متر در پاسخ به این پرسش كه همكاری با كیانوش عیاری چگونه بوده است، عنوان كرد: علاوه بر فیلمنامه خوب این سریال شاید اولین و مهم‌ترین دلیل من برای پذیرفتن این نقش همكاری با كیانوش عیاری بود. بسیاری از بازیگران دوست دارند با ایشان كار كنند. من احساس می‌كنم كار با كیانوش عیاری كه فردی بسیار مهربان است باعث پخته‌تر شدن بازیگران می‌شود.
وی ادامه داد: زمانی كه در ۸۷ متر بازی كردم متوجه شدم جنس كار كردن با كیانوش عیاری متفاوت‌تر از بقیه است. لازم می‌دانم این نكته را بگویم كه در این سریال از افراد كم‌سابقه و كسانی كه تا به حال جلوی دوربین نرفته‌اند نیز استفاده شده است. حضور جوانان تازه‌كار در ۸۷ متر می‌تواند كلاس درسی نیز برای آنها باشد.
تسلیمی كه یكی از نقش‌های اصلی سریال «آخر خط» به كارگردانی و نویسندگی علیرضا مسعودی و تهیه‌كنندگی سید مجید میرخان را ایفا می‌كند، مطرح كرد: من نقش مادری را در این سریال ایفا می‌كنم كه خواهرش فوت شده است و خودش یك پسر دارد و پسرخواهری كه از خواهرش مانده است. این دو پسر شیطنت‌هایی می‌كنند كه داستان سریال را رقم می‌زند.
بازیگر سریال آخر خط افزود: نقش‌آفرینی من در این سریال تمام شده است اما ساخت آن تمام نشده و گروه سازنده قرار است برای ادامه فیلمبرداری به سوریه برود.