برنامه های رمضانی سیما معرفی شد

برنامه های رمضانی سیما معرفی شد

نشست خبری معرفی برنامه‌های معارفی شبكه‌های مختلف سیما در ماه رمضان و نیز ویژه‌برنامه‌های افطار و سحر شبكه‌های گوناگون، صبح روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام عرفاتی، سرپرست شبكه قرآن و معارف سیما در محل سالن جلسات این شبكه تلویزیونی برگزار شد.
به گزارش جام‌جم، عرفاتی در ابتدای صحبت‌های خود، شعار رمضان ۹۸ كه توسط شورای معارف سیما تصویب شده است را كمك همراه با كرامت به نیازمندان معرفی كرد كه این نیاز می‌تواند به صورت‌های مختلف فرهنگی، مالی و ... باشد.
از ترتیل تا جزءخوانی
بنا به گفته عرفاتی، شورای معارف سیما امسال هم با هدف ترویج فرهنگ ترتیل‌خوانی قرآن كریم و با دعوت از قاریان بین‌المللی، برنامه‌هایی را برای ترتیل‌خوانی قرآن در ماه مبارك رمضان تدارك دیده است. این برنامه‌های ترتیل‌خوانی به شرح زیر است: شبكه یك سیما هر روز بعد از نماز صبح از حرم مطهر امام رضا (ع) ترتیل و جزء‌خوانی قرآن كریم را پخش خواهد كرد. شبكه قرآن و معارف سیما نیز بعد از نماز صبح، مراسم جزءخوانی و ترتیل‌خوانی را از آران و بیدگل پخش می‌كند. همچنین شبكه دو از ساعت 10 و 30 تا 11 و 30 دقیقه از آستان امامزاده حسین بن موسی‌الكاظم (ع) شهرستان طبس در خراسان جنوبی، شبكه سه از ساعت 14 و 45 دقیقه تا 16 از حرم حضرت معصومه (س)، شبكه چهار از ساعت 11 و 30 تا 12 و 30 دقیقه از حرم شاهچراغ شیراز و شبكه پنج از ساعت 14 تا 15 از حرم عبدالعظیم حسنی (ع) هر روز پخش مراسم ترتیل‌خوانی خواهند داشت. شبكه افق هم از ساعت
 17 و 45 تا 18 و 45 دقیقه از صحن مسجد گوهرشاد و شبكه آموزش از ساعت 18 تا 19 به صورت زنده از مركز اصفهان برنامه ترتیل‌خوانی برگزار می‌كنند.
دو شبكه امید و كودك هم امسال برنامه‌هایی برای ترتیل روزی نیم جزء از قرآن كریم را در نظر گرفته‌اند.
شب‌های پربار قدر
عرفاتی به تشریح برنامه‌های ویژه تلویزیون برای شب‌های قدر پرداخته و عنوان كرد: شبكه یک هر سه شب قدر را از حرم امام رضا (ع) برای مخاطبان پوشش می‌دهد. شبكه دو مراسم شب 19 ماه رمضان را از مصلای امام خمینی (ره) و شب‌های 21 و 23 را از حرم حضرت معصومه (س) روی آنتن می‌برد. شبكه سه هر سه شب احیا را از حسینیه همدانی‌ها و با حضور حجت‌الاسلام شیخ حسین انصاریان و شبكه چهار، شب نوزدهم را از حرم حضرت معصومه (س)، شب 21 را از حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و شب 23 را از دانشگاه شریف پوشش می‌دهند. شبكه پنج، آ‌موزش و برخی دیگر از شبكه‌ها نیز برنامه‌هایی را برای شب‌های قدر امسال در نظر گرفته‌اند.
ضیافت افطارها و سحر
وی درباره برنامه‌های سحر و افطار تلویزیون در ماه رمضان توضیح داد: شبكه یک برنامه «ماه خدا» را با اجرای حسن سلطانی به عنوان برنامه سحرگاهی خود در نظر گرفته كه هر روز از ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد پخش می‌شود. برنامه افطار این شبكه هم با نام «دعوت» هر روز ساعت 19 و 30 دقیقه از این شبكه روی آنتن می‌رود. شبكه دو با برنامه «خوان ‌نیاز» از ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد همراه مخاطبان است و «هزار راه نرفته» هم برای افطار این شبكه در نظر گرفته شده ‌است. همچنین شبكه سه نیز برنامه «ماه من» با اجرای نجم‌الدین شریعتی را به عنوان برنامه سحرگاهی خود در نظر دارد.
وی افزود: شبكه چهار نیز ویژه‌برنامه‌ای را برای افطار در نظر گرفته كه با نام «امضای زندگی» و با اجرای محمد ابطحی روی آنتن می‌رود. شبكه پنج برنامه «خلوتگه عارفان» را برای سحر در نظر گرفته و در افطار نیز ویژه‌برنامه «شهر عزیز» روی آنتن می‌رود. علاوه بر این شبكه‌های افق، امید، آموزش، كودك و قرآن نیز برنامه‌هایی را برای ویژه‌برنامه‌های سحر و افطار در نظر گرفته‌اند. به عنوان مثال، ویژه‌برنامه افطار شبكه قرآن «ماه بهشت» نام دارد كه با اجرای سیدوحید مرتضوی روی آنتن می‌رود. در این برنامه تقریبا سعی كرده‌ایم مشابه كاری را كه در ماه عسل انجام شده در شبكه قرآن انجام دهیم. عرفاتی گفت: علاوه بر این برنامه‌ها، در روز اول ماه مبارك رمضان یعنی دوشنبه از ساعت 17 تا اذان مغرب، دیدار جامعه قرآنی كشور با مقام معظم رهبری است كه به صورت زنده از شبكه قرآن پخش می‌شود.
سریال تا سخنرانی
وی درباره سریال‌های مناسبتی ماه رمضان توضیح داد: شبكه یک با سریال «از یادها رفته» هر شب ساعت 22 و 10 دقیقه، شبكه دو با سریال «دلدار» هر شب ساعت 21 و 30 دقیقه، شبكه سه با سریال «برادر جان» هر شب ساعت 20 و 40 دقیقه، شبكه چهار با سریال امام علی (ع) هر شب ساعت 24، شبكه پنج با سریال‌های تامینی هر شب ساعت 23 و شبكه قرآن با سریال یوسف پیامبر (ع) هر شب ساعت 23 مخاطبان روزه‌دار را همراهی می‌كنند.
عرفاتی به سخنرانی‌هایی كه از شبكه‌های مختلف پخش می‌شود هم اشاره كرد و گفت: شبكه یک سیما امسال سخنرانی‌های مسجد ارک تهران را پوشش می‌دهد كه هر روز ساعت 8 و 30 دقیقه صبح روی آنتن می‌رود. شبكه دو سخنرانی‌های شیخ حسین انصاریان را هر روز ساعت 13 و 30 دقیقه، شبكه سه سخنرانی‌های حجت‌الاسلام رفیعی را در ساعت 6 و 30 دقیقه و بازپخش آن در ساعت 11 صبح، شبكه چهار سخنرانی‌های آیت‌ا... ناصری را در ساعت 6 و 30 دقیقه صبح و شبكه پنج سخنرانی‌های حجت‌الاسلام پناهیان را هر روز ساعت 16 و
 30 دقیقه روی آنتن می‌برد. همچنین شبكه قرآن و معارف سیما هم سخنان آیت‌ا... ناصری دولت‌آبادی را هر روز ساعت 13 و 30 دقیقه و سخنان شیخ حسین انصاریان را برای پخش در ساعت 13 از این شبكه در نظر گرفته‌اند.