کشف موادمخدر از عطاری‌ها

کشف موادمخدر از عطاری‌ها

رئیس‌پلیس مبارزه با مواد‌مخدر فاتب از کشف ۵۳کیلوگرم مواد‌مخدر و ۴۶هزار قرص غیرمجاز از عطاری‌های متخلف خبر داد.

به گزارش جام‌جم، سرهنگ حسین باباپور بااشاره به اجرای طرح برخورد با عطاری‌های متخلف در پایتخت گفت: درپی دریافت گزارش‌های مردمی درباره اقدامات مشکوک چند عطاری در سطح شهر، طرح بازدید و برخورد با این واحدهای صنفی در دستور کار همکاران من قرار گرفت. در جریان اجرای این طرح از ۲۸عطاری غیرمجاز بازرسی شد که در مجموع ۵۳ کیلوگرم انواع مواد‌مخدر سنتی و صنعتی و بیش از ۴۶ هزار انواع قرص‌ها و داروهای غیرمجاز کشف شد. همچنین ۲۸ نفر  از مالکان عطاری‌ها هم که به فروش مواد‌مخدر مشغول بودند دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.وی در تشریح جزئیات اقلام کشف‌شده ادامه داد: در بازرسی از این واحدها، سه کیلو و ۳۲۷ گرم موادمخدر، ۱۴ کیلو و ۹۱۵ گرم شربت تریاک، ۲۳ کیلو و ۶۴۴ گرم شربت متادون، ۱۱ کیلو و ۵۳۰ گرم گرز خشخاش، ۲۵۰ گرم شربت ترامادول و ۴۶ هزار و ۶۰ عدد انواع قرص‌های حاوی مخدر و لاغری حاوی روان‌گردان کشف و ضبط شد.باباپور گفت: متاسفانه مصرف برخی داروهای لاغری اخیرا بسیار باب شده است؛ این قرص‌ها تحت‌عنوان گلوریا، آلفا‌اسلیم، بک‌اسلیم، اسلیم‌فیت و بریکتون و...به مت‌آمتفتامین یا همان شیشه آغشته بوده و به‌شدت اعتیاد‌آور هستند.

خودکشی به خاطر دعوا بر سر تالار
دختر جوان بعد از دعوا با خواستگارش بر سر تهیه تالار عروسی خود را از بالای پل نیایش به پایین انداخت و خودکشی کرد.
به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت 2 بامداد هفتم مرداد امسال یکی از ماموران انتظامی در تماس با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران به او اطلاع داد که دختری 24 ساله از پل نیایش خود را به پایین انداخته و بعد از برخورد با  یک خودروی سمند فوت شده است. با دستور قضایی تیمی از ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای بررسی ماجرا به محل حادثه اعزام شدند و به تحقیق از شاهدان پرداختند که معلوم شد، مردی که راننده اینترنتی بوده همراه این دختر جوان روی پل حضور داشته و هر چه تلاش کرده او را نجات دهد بی‌فایده بوده است. این راننده در تشریح ماجرا گفت: این دختر درخواست راننده کرد که قبول کردم. وقتی به پل نیایش رسیدیم، کرایه را حساب کرد و برگه‌ای را به من داد که روی آن نوشته بود: «خیلی نامردی، حالا دیگر همه چیز تمام خواهد شد.» خواست با شماره روی برگه تماس بگیرم و خبر مرگ این دختر را بدهم. با شنیدن این حرف شوکه شدم. دیدم او روی پل رفت و می‌خواست خودش را به پایین بیندازد. هر چه التماس کردم که این کار را انجام نده بی‌فایده بود. او در مقابل من و رهگذران سریع به سمت پایین پرید و نتوانستیم نجاتش دهیم. فاصله پل تا محلی که افتاد 25 متر بود. همان موقع سمندی هم زیر پل در حرکت بود که به او برخورد کرد. ماموران در ادامه متوجه شدند، این دختر قرار بوده بعد از ماه صفر ازدواج کند اما آن روز با نامزدش بر سر هزینه تالار درگیر شده و قهر کردوبعد هم با رساندن خود به بالای پل نیایش به زندگی‌اش پایان داده بود. محسن اختیاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام جم گفت: نامزد این دختر به دادسرا احضار شود و تحقیقات از او ادامه دارد.

3 کشته در تصادف 
تصادف یک دستگاه خودرو پراید با گاردریل در جاده رودان بندرعباس منجر به مرگ سه سرنشین خودرو شد.
حسین مکرانی، مسئول آتش‌‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رودان دراین‌باره به ایرنا گفت:ساعت 1:30دقیقه بامداد دوشنبه هشتم تیر امسال، وقوع حادثه تصادف پراید با گاردریل در جاده رودان بندرعباس به آتش‌نشانی گزارش شد. آنها به محل اعزام شدند و به عملیات رهاسازی سرنشینان خودرو پرداختند و بعداز 30 دقیقه آنها را بیرون آوردندکه معلوم شد، دو مرد و یک زن به دلیل شدت حادثه فوت کرده‌اند. 

انتشار فیلم مهمانی  در اینستاگرام
فردی که برای انتقام‌جویی اقدام به پخش فیلم‌های خصوصی ازجشن تولد دوستش درلایو اینستاگرام کرده بود، بازداشت شد.  
سرهنگ داوود معظمی گودرزی،رئیس‌پلیس فتای تهران بزرگ دراین‌باره به جام‌جم گفت: زن جوانی به پلیس فتای پایتخت آمد و اعلام کرد، فردی ناشناسی که در مهمانی جشن تولد او حضور داشته اقدام به انتشار تصاویرخصوصی در لایو اینستاگرام کرده و ۲۷دقیقه از این مراسم را نیز در صفحه‌اش منتشرکرده است.وی افزود: درتحقیقات بعدی ردمتهم که ازمهمان‌های شاکی بود، شناسایی و در مخفیگاهش که شمال تهران بود بازداشت شد. متهم که از دوستان نزدیک شاکی بود در جریان تحقیقات اعتراف کرد که مدت زیادی است با شاکی مشکل دارد و برای تلافی و انتقام از وی با ایجاد صفحه جعلی با نام و مشخصات وی دست به این اقدام زده است. این ویدیو در فضای‌مجازی بیش از ۷۰ هزاربار بازدید شده بود.